Varje år tar tusentals av unga artister, producenter och låtskrivare examen från olika musikskolor runtom i landet, men vad händer sen? Hur tar man sig till nästa nivå?
Vi på Dunk Studios tror på gemenskap – en plats där alla får göra sin grej, dela erfarenheter och växa tillsammans! 

Growing with the community, you are included!

Många delar ideologin som vi på Dunk Studios står för! Våra nära och kära har redan investerat i vår idé och det gav oss vår första push och känslan av att det vi gör är viktigt för dagens ungdomar. Genom deras hjälp kunde vi investera i den bästa digitala utrustningen på marknaden till vår musikstudio. Vi har två 27¨raven MtI Slate touchscreens och Logic Pro X. Studion ska vara en given plats att vilja vara på för våra musiker. En plats där de kan inspireras och samarbeta med varandra. Dunk Studios finns också där för de som vill ha en bra start och de bästa förutsättningarna för att skapa sin egna musikkarriär! 

 

Gemenskapen som Dunk Studios erbjuder kommer hjälpa många unga vilsna att hitta sitt sätt att uttrycka sig genom musiken. Och vi vill vara där för dem, varje steg på vägen. 

VÅRAT UPPDRAG

Målet vi har är att utveckla projektet ytterligare och öppna fler studios för att kunna ge fler personer möjligheten att få spela in sin musik.
Som medlem i Dunk Studios är du en del av detta, du kan sitta hemma vid köksbordet och berätta för din familj att du är med och förändrar framtiden för dagens unga musiker! 

Det är dags för förändring! Alldeles för ofta har både nya och etablerade artister svårt att hitta en studio att spela in sin musik i lugn och ro. Många producenter sitter hemma med sina högtalare i sovrummet och fastnar i sin utveckling, på grund av bristen på tillgänglighet. 
Självklart finns det redan ett flertal musikstudios runtom i landet, men för att få tillgång till dem behöver du oftast vara signad av ett skivbolag. 

 

Så ta den här chansen, våga satsa!

Hjälp dagens ungdomar att nå nya nivåer

Vi vill göra skillnad

Sverige har varit begynnelsen för många musikaliska fenomen! Artister som Avicii, Robyn, Swedish House Maffia, Icona Pop, Zara Larsson och Tove Lo är bara några av namnen som har sina rötter här. Tittar vi ännu längre bak i backspegeln hittar vi namn som Roxette, Ace of Base, Neneh, Cherry, Europe, Blue Swede, Eagle-Eye Cherry och såklart ABBA, som alla började sina fantastiska resor här i Sverige. 
En annan svensk musiksuccé värd att nämna är företaget Spotify, ett internationellt musikunderverk som har sitt huvudkvarter bara några hundra meter från oss! 
Det kanske är något i det svenska vattnet som gör att vi enkelt producerar internationella hits och billboardettor? 

 

Möjligheterna för framgång i Stockholm är skyhöga, men bristen på resurser för att producera, publicera och mastra musik är bortom all kritik. Detta leder till att så många talanger förblir just amatörer. Det är här vi kommer in, genom att skapa en gemenskap och en plats att vara på!

Det som behövs är musikstudios som är byggda för ett nätverk där talanger kan mötas, utbyta idéer, börja samarbeta och så självklart – skapa nästa generations musik! Det här är varför vi startade projektet Dunk Studios. 

 

Vi började studiobygget med ett 20tal talagnfulla musiker som delade vår vision och ville vara en del av en gemenskap där kreativiteten inte har några gränser. Vår första studio är helt färdig, och du kan få ta del av den! Vem vill inte va en del av detta? Hur många talanger finns det där ute som bara behöver en liten knuff för att blomma ut? 

 

Vi som står bakom projektet består av en rad olika entrepenörer med ett stort nätverk inom branschen och med en gemensam inställning – att man inte kan låta ett problem eller en möjlighet vara olöst! Men också av ett stort antal musiker som nu gladeligen använder sig av vår studio.   

Visionen är att i framtiden ta Dunk Studios ut i världen, med ett och samma syfte: 

Att uppfylla drömmar!