Dunk Studios

LÅT DITT KREATIVA JAG KOMMA FRAM

Jobba i en studio, oavsett om du är fotograf eller musiker.

Alla ska få chansen

Genom att hyra av Dunk Studios kommer du ha tillgång till den studio som passar dig. Foto & Musik ska inte vara beroende av hur stor din budget är, vi vet hur det är att ha drömmar. Dunk Studios vill hjälpa dig att göra dem till verklighet.

Som att vara signad..

… fast du är inte det. Behåll alla dina royalties och cred. Inom Dunk finns entreprenörer som hjälper dig med spridning av materialet, ha releasefest och planera din PR. Vill du ha en musikvideo till ditt projekt, pressbilder? Kontakterna finns i lokalen!

GEMENSKAP – The power of many

Dunk är uppbyggt av artister, producenter, musiker & låtskrivare.

Dunk Studios är så mycket mer än bara en musikstudio. Vi är en gemenskap och studion drivs av erfarna entreprenörer med kontakter alltifrån eventbokare till marknadsföringskanaler. Dunk Studios ska kunna hjälpa dig med din framgång precis som ett skivbolag kan göra och utan att stjäla rampljuset från dig.

Se om det finns några lediga tider här nedan:

RELEASE

Gör allt själv, utnyttja nätverket eller utnyttja Dunk Studios. Vi ger dig verktyg att använda – vad du bygger med dem är upp till dig!

GEMENSKAP

Dunk Studios består av alla olika individer. Alltifrån låtskrivare till artister, A&R, producenter, musiker. Erfaren som oerfaren men alla med samma ambition – att göra det man älskar.

EVENTS

Utöver eventen Dunk själva anordnar så gästspelar vi på andras evenemang. Inför varje nytt event kan du som medlem ansöka om att få spela under kvällen. En erfarenhet svår att slå!

STUDIOS

När det väl är dags att producera ditt mästerverk så står studion till ditt förfogande. I takt med att efterfrågan ökar, desto fler studios kommer att byggas. Dunk Studios växer med Er.

Hyra studio i Stockholm?
Svindyrt, vi vet!

Dunk Studios grund har alltid varit att finnas där för alla talanger som ännu inte blivit upptäckta men som en dag vill arbeta med något kreativt heltid. Med oss idag finns alltifrån unga rappare till erfarna producenter, singer/songwriters och popartister från Idol. Dunk Studios är en samlingsplats med studios. Ingen prislista behövs för det är väldigt sällan de som behöver studion har råd att hyra studion. Vi har tagit bort vår prislista för studion i Stockholm.

Vem kan bli hyra?

Musiker, producenter, agenter, alla privatpersoner & företag som arbetar med foto eller musik. Det enda krav vi har är att du brinner för det du gör och anammar den här möjligheten till max.

Jag behöver bara studion då och då...

Vi förstår det, därför har vi inte bundit fast dig vid en specifik dag. Varje månad får du fritt välja hur du vill göra nästa!

Finns det proffs att tillgå?

Ja, i lokalen finns all expertis. Det finns massor av talanger i nätverket som är sugna på att hjälpa dig med ditt projekt. Vi hjälper dig gärna att hitta en bra samarbetspartner!

Vad kostar medlemskapet?

Hyran ligger på 900kr / månad. Eftersom det är kö till att börja hyra studion så är det en 6 månaders bindningstid och betalas alltid månaden före via vanligt betal/kreditkort.

Hur många timmar får jag?

Vi har märkt att de flesta bokar drop-in tider mellan 5-12h varje månad. Därför vill vi ha en låg månadskostnad, 900kr som alla kan ha råd med och det ger hela 10 timmar per månad för dig att boka.

Vi ser dig

När vi drog igång Dunk Studios så var det för att erbjuda en musikstudio till alla som inte hade råd. Det gör vi fortfarande. Vi hyr ut den till dig för att vi tror på dig och ditt projekt. Nej, vi tar inga royalties eller binder upp dig på ett uselt skivkontrakt. Du ska fortfarande vara du och även fast du inte har råd så kan du låna studion. Kontakta oss om du har några frågor!

Vad andra säger..

”Så skönt att få vara i en studio där man känner sig hemma, Dunk studios gör det möjligt för mig att på riktigt spela in musik!”

”Det faktum att jag är en del av att göra en förändring för kommande artister är verkligen inspirerande. Detta är en perfekt plats där de kan utvecklas och växa på.”

”Nätverket!! Alla personer jag träffat och får träffa varje dag hjälper mig att växa i mig själv och som artist. Behövde en producent och nu har jag en och vi är tighta!”

Låt oss aldrig skiljas åt, vi växer och du växer.

Tack vare framgången så har vi dessutom haft möjlighet att bygga en helt ny studio på närmare 100kvm istället för den gamla som låg i en källare. Förutom studion finns här andra faciliteter såsom fullt utrustat kök, dusch & badrum. Så när du kommer hit så kan du släppa alla andra störningsmoment och bara fokusera på det som är viktigt. Laga mat och ta med ombyte om du ska ut på kvällen eller ta ett gympass under dagen.

Det ska vara lönsamt, roligt och kreativt att vara med i Dunk. Framförallt ska du som annars inte har råd att hyra en studio, ha råd att låna en studio.

900kr kan vara din gamechanger

Det blir inte bättre än Dunk. Fråga oss direkt om du har några frågor!