Dunk Studios

Ger dig chansen att börja jobba med musik.

Spela in din musik i en musikstudio gratis

Alla ska få chansen

Genom att vara medlem i Dunk Studios kommer du ha tillgång till en av våra musikstudios. Musik ska inte vara beroende av hur stor din budget är, vi vet hur det är att var ung och ha drömmar. Dunk Studios vill hjälpa dig att göra dem till verklighet.

Som att vara signad..

… fast du är inte det. Behåll alla dina royalties och cred. Inom Dunk finns entreprenörer som hjälper dig med spridning av musiken, ha releasefest och planera din PR. Vill du ha en musikvideo till ditt projekt, pressbilder? Kontakterna finns här!

GEMENSKAP – The power of many

Dunk är uppbyggt av artister, producenter, musiker & låtskrivare.

Dunk Studios är så mycket mer än bara en musikstudio. Vi är en gemenskap och studion drivs av erfarna entreprenörer med kontakter alltifrån eventbokare till marknadsföringskanaler. Dunk Studios ska kunna hjälpa dig med din framgång precis som ett skivbolag kan göra och utan att stjäla rampljuset från dig.

Om inte möjligheten till att låna studion är nog för dig så jobbar vi också med följande:

Låna musikstudion när du behöver den

Träffa värdefulla nyckelpersoner

Planera ditt låtsläpp, nå ut till tidningar & journalister

Uppträda på Dunks Event

Få bokningsförfrågningar

Hamna på spellistor & öka chansen att hamna på Spotifys stora listor

… och mycket mer!

RELEASE

Gör allt själv, utnyttja nätverket eller utnyttja Dunk Studios. Vi ger dig verktyg att använda – vad du bygger med dem är upp till dig!

Gemenskap

Dunk Studios består av alla olika individer. Alltifrån låtskrivare till artister, A&R, producenter, musiker. Erfaren som oerfaren men alla med samma ambition – att göra det man älskar.

EVENTS

Utöver eventen Dunk själva anordnar så gästspelar vi på andras evenemang. Inför varje nytt event kan du som medlem ansöka om att få spela under kvällen. En erfarenhet svår att slå!

Gratis musikstudio

När det väl är dags att producera ditt mästerverk så står studion till ditt förfogande. I takt med att medlemmarna ökar, desto fler studios kommer att byggas. Dunk Studios växer med dig.

Hyra studio i Stockholm?
Svindyrt, vi vet!

Dunk Studios grund har alltid varit att finnas där för alla talanger som ännu inte blivit upptäckta men som en dag vill arbeta med musik heltid. Med oss idag finns alltifrån unga rappare till erfarna producenter, singer/songwriters och popartister från Idol. Dunk Studios är en samlingsplats med en helt egen musikstudio. Ingen prislista behövs för det är väldigt sällan de som behöver studion har råd att hyra studion. Vi har tagit bort vår prislista för studion i Stockholm.

Vem kan bli medlem?

Musiker, producenter, agenter, alla privatpersoner inom musikbranschen får gå med. Det enda krav vi har är att du brinner för det du gör och anammar den här möjligheten till max.

Jag behöver bara studion då och då...

Vi förstår det, faktum är att ibland tar det år emellan sina släpp. Men vi har gjort ett räkneexempel! Det kostar i snitt 3000kr per dag att hyra en så utvecklad studio som Dunk i Stockholm. Att vara medlem i Dunk Studios kostar 4788kr PER ÅR. Det räcker alltså med ett enda bokningstillfälle per år så har du tjänat på medlemskapet. Bokar du en weekend så har du dessutom tjänat mer.

Finns det producenter?

Ja, men för att hålla priset på medlemskapet så billigt som möjligt så har inte Dunk någon egen anställd. Vi har däremot massor av talanger i nätverket som är sugna på att hjälpa dig med ditt projekt.

Vad kostar medlemskapet?

Medlemskapet kostar 399kr / månad inklusive moms. Det är ingen bindningstid och betalas alltid månaden före via vanligt betal/kreditkort.

Hur går allt det här till?

Den 20e varje månad kl 13.00 öppnar ansökningen för att kunna vara i studion månaden efter. 10 medlemmar kommer att få 3 dagar var månaden därpå. Du väljer i ansökningen vilka dagar du helst vill ha, i ett streck eller utspritt. Här är det viktigt att ha mest poäng då den personen kommer att få de dagarna den vill först. I ansökan ska du berättar varför det är viktigt att just du ska få studion den här månaden, det kan vara alltifrån ett låtsläpp till producera klart ett album som ska släppas i närtid. Det här gör vi för att premiera de som verkligen behöver studion och så studion används i det syfte den är skapad för.

Du måste såklart vara medlem för att få ansöka.

Vi ser dig

När vi drog igång Dunk Studios så var det för att erbjuda en musikstudio till alla som inte hade råd. Det gör vi fortfarande, och det kostar fortfarande inte en krona att hyra studion. Vi lånar ut den till dig för att vi tror på dig och ditt musikprojekt. Nej, vi tar inga royalties eller binder upp dig på ett uselt skivkontrakt. Du ska fortfarande vara du och även fast du inte har råd så kan du låna studion. Kontakta oss om du har några frågor!

Vad andra säger..

”Så skönt att få vara i en studio där man känner sig hemma, Dunk studios gör det möjligt för mig att på riktigt spela in musik!”

”Det faktum att jag är en del av att göra en förändring för kommande artister är verkligen inspirerande. Detta är en perfekt plats där de kan utvecklas och växa på.”

”Nätverket!! Alla personer jag träffat och får träffa varje dag hjälper mig att växa i mig själv och som artist. Behövde en producent och nu har jag en och vi är tighta!”

Låt oss aldrig skiljas åt, vi växer och du växer.

Tack vare framgången så har vi dessutom haft möjlighet att bygga en helt ny studio på närmare 100kvm istället för den gamla som låg i en källare. Förutom studion finns här andra faciliteter såsom fullt utrustat kök, dusch & badrum. Så när du kommer hit så kan du släppa alla andra störningsmoment och bara fokusera på det som är viktigt. Laga mat och ta med ombyte om du ska ut på kvällen eller ta ett gympass under dagen.

Det ska vara lönsamt, roligt och kreativt att vara med i Dunk. Framförallt ska du som annars inte har råd att hyra en studio, ha råd att låna en studio.

399kr / månaden kan vara din gamechanger

Det blir inte bättre än Dunk. Fråga oss direkt om du har några frågor!